De Klussenier Peter van Oirschot

De Klussenier Peter van Oirschot
De Klussenier Peter van Oirschot

Bergstraat 96
5051 HD Goirle

Dien uw aanvraag in »

013 822 89 02
06 3152 5391
petervanoirschot@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 62544594

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Peter van Oirschot, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Woont u in de omgeving van Goirle en Tilburg? Dan kunt u mijn klusbedrijf inschakelen voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Mijn loopbaan startte bij een klein bouwbedrijf waar ik letterlijk alles heb geleerd wat met bouwen en verbouwen te maken heeft, vanaf het uitzetten van de fundering, het bewapenen en storten tot aan het afhangen van deuren. Met deze stevige basis kwam ik na een aantal jaren bij een groter bouwbedrijf terecht. Ik heb mezelf opgewerkt van leerling timmerman tot uitvoerder. Privé heb ik ook al menig verbouwing opgeleverd. Ik ben erg trots op de verbouwing van onze huidige woning. Deze woning, bouwjaar 1910, heb ik compleet gestript, bewoonbaar gemaakt en naar onze smaak ingedeeld, uiteraard met behoud van de authentieke kenmerken.

Wegens economische redenen werd ik gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan. Wetende wat mijn ervaring en kennis is, op zowel organisatorisch als op praktisch gebied, was het opstarten van mijn eigen klusbedrijf een logische keuze. Ik ging op zoek naar advies en kwam zo bij de franchiseorganisatie De Klussenier terecht.

U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van bouw en verbouw. Timmerwerk en het plaatsen van keukens en badkamers zijn één van mij specialiteiten. Ook metselwerk, het realiseren van een ouderwetse schoorsteen mantel, het plaatsen van dakkapellen, tegelwerk en alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Ook voor klussen van kleiner formaat ben ik de vakman die u met een gerust hart kunt bellen, denk hierbij aan laminaat leggen, lekkende kranen, een deur die klemt, een nieuwe poort hangen, tuinhuisjes plaatsen etc.

Ik ben een veelzijdig vakman en daarom doe ik bijna alles zelf, dit betekent voor u als klant dat ik dagelijks op de klus aanwezig ben. Bij grotere projecten kan ik collega Klusseniers vragen om een handje te helpen. Toch blijf ik uw enige aanspreekpunt. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Net zoals mijn collega’s ontvangt u een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Goirle op www.klussenierpetervanoirschot.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Goirle voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk

Beoordelingen van klanten

prima, ook vervolg klus aangevraagd.T uit Goirle
Prettig contact, vakkundig uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast zeer betrouwbaar en werkt erg netjes.B. uit Hilvarenbeek
Peter komt erg bescheiden over en geeft je ook het gevoel, dat hij een vakman is.EMJG uit Riel
Correct en vak bekwaamP uit Goirle
een rustige man die zelfstandig het werk uitvoerd op een normaal goede manierM uit Kaatsheuvel
van veel markten thuis, kundigR uit Goirle
vakman correct in omgang en netjes gewerkt.C uit Tilburg
Prima werk afgeleverd.R uit Tilburg
Zeer vriendelijk behulpzaam en komt zijn woord na ook al duurde de klus langer deze werd dezelfde dag wel afgemaakt. uit Oosterhout
Prettig en relaxed contact. Doet zijn werk rustig en nauwkeurig. De offerte kan gespecificeerder.JAS uit Goirle
PrimaS uit Goirle
Het is een vriendelijke man weet wat hij doet en heeft veel ervaring in de bouw hij werkt keurig en is precies Het is een goede vakman wij zijn zeer te vreden als wij weer iets laten doen is hij de eerste die we bellenJL uit 's-Hertogenbosch
Prima werk geleverd en goed contact.C uit Goirle

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...